Levertijd en Verzendkosten

 

Verzending

Altijd gratis verzending!

Bij Manzaliving.com vinden wij het belangrijk om jouw bestelling zo snel mogelijk te leveren! Daarom is het voor 16:00 besteld, de volgende werkdag in huis! We gebruiken 2 dozen + opvul materiaal om er voor te zorgen dat jouw order heelhuids bij je wordt bezorgd! Let op: we zijn afhankelijk van de snelheid van Postbedrijven hierin. Bestellingen kunnen altijd vertraagd zijn door drukte bij de postbedrijven.

Retourneren

Soms kan het gebeuren dat het product niet bevalt. Je kan het product gemakkelijk naar ons retourneren. Je hebt 14 dagen de tijd om te beslissen of je een product wilt of niet, en ons hiervan op de hoogte te stellen indien je het wilt retourneren. Hierna heb je nogmaals 14 dagen de tijd om het product te retourneren. Als het product heelhuids is ontvangen storten we het gehele orderbedrag binnen 1 week terug.

De design accessoires worden met de handgemaakt. Dit betekent dat ze andere stippen of strepen kunnen hebben of net een andere tint als op de foto.

Let op: retourneren is op eigen risico!

Indien je het product wilt retourneren, stuur dan een mail naar info@manzaliving.com Wij helpen je dan graag verder met jouw retour!

Let op: Ben je niet zeker of twijfel je over een product, neem gerust contact met ons op! We helpen je graag verder met extra informatie, video en foto’s zodat je meteen het juiste product kunt bestellen. die helemaal aan jouw wensen voldoet!